Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Tijdvakken Geschiedenis Met Jaartallen - Thema: 5 Erfelijkheid en evolutie

Opdracht 1A De prehistorie / Onderwerp 1 Terug in de tijd
Tijdvakken Geschiedenis Met Jaartallen

Zo krijgen de kinderen grip op de tijd en zien ze de historische samenhang. Elk schooljaar bestaat uit 5 thema's met 2 tijdvakken. In de digibordsoftware is deze tijdbalk interactief. Thema's en routekeuze argus clou. Op de tijdbalk staan de tijdvakken en jaartallen, met nadruk op het tijdvak waar het lesonderwerp over gaat. Zo krijgen de kinderen grip op de tijd en zien ze de historische samenhang.

Thema's en routekeuze argus clou. Zo krijgen de kinderen grip op de tijd en zien ze de historische samenhang. Elk schooljaar bestaat uit 5 thema's met 2 tijdvakken.

Tijdvakken Geschiedenis Met Jaartallen . Limes jagen met uitgeverij Matrijs - Historiën

Limes jagen met uitgeverij Matrijs - Historiën
Op de tijdbalk staan de tijdvakken en jaartallen, met nadruk op het tijdvak waar het lesonderwerp over gaat. Elk schooljaar bestaat uit 5 thema's met 2 tijdvakken. Thema's en routekeuze argus clou. In de digibordsoftware is deze tijdbalk interactief. Zo krijgen de kinderen grip op de tijd en zien ze de historische samenhang.

Zo krijgen de kinderen grip op de tijd en zien ze de historische samenhang.

Elk schooljaar bestaat uit 5 thema's met 2 tijdvakken. Thema's en routekeuze argus clou. In de digibordsoftware is deze tijdbalk interactief. Op de tijdbalk staan de tijdvakken en jaartallen, met nadruk op het tijdvak waar het lesonderwerp over gaat. Zo krijgen de kinderen grip op de tijd en zien ze de historische samenhang.

Op de tijdbalk staan de tijdvakken en jaartallen, met nadruk op het tijdvak waar het lesonderwerp over gaat. Elk schooljaar bestaat uit 5 thema's met 2 tijdvakken. In de digibordsoftware is deze tijdbalk interactief. Thema's en routekeuze argus clou. Zo krijgen de kinderen grip op de tijd en zien ze de historische samenhang.

Tijdvakken Geschiedenis Met Jaartallen : 10 tijdvakkenposters geschiedenis - Poster in de Klas

10 tijdvakkenposters geschiedenis - Poster in de Klas
Elk schooljaar bestaat uit 5 thema's met 2 tijdvakken. Zo krijgen de kinderen grip op de tijd en zien ze de historische samenhang. In de digibordsoftware is deze tijdbalk interactief. Thema's en routekeuze argus clou. Op de tijdbalk staan de tijdvakken en jaartallen, met nadruk op het tijdvak waar het lesonderwerp over gaat.

In de digibordsoftware is deze tijdbalk interactief.

Zo krijgen de kinderen grip op de tijd en zien ze de historische samenhang. Elk schooljaar bestaat uit 5 thema's met 2 tijdvakken. Op de tijdbalk staan de tijdvakken en jaartallen, met nadruk op het tijdvak waar het lesonderwerp over gaat. In de digibordsoftware is deze tijdbalk interactief. Thema's en routekeuze argus clou.

Thema's en routekeuze argus clou. Op de tijdbalk staan de tijdvakken en jaartallen, met nadruk op het tijdvak waar het lesonderwerp over gaat. Elk schooljaar bestaat uit 5 thema's met 2 tijdvakken. Zo krijgen de kinderen grip op de tijd en zien ze de historische samenhang. In de digibordsoftware is deze tijdbalk interactief.

Tijdvakken Geschiedenis Met Jaartallen : Geschiedenis: voorbereiding pabo - Lesmateriaal - Wikiwijs

Geschiedenis: voorbereiding pabo - Lesmateriaal - Wikiwijs
Thema's en routekeuze argus clou. In de digibordsoftware is deze tijdbalk interactief. Elk schooljaar bestaat uit 5 thema's met 2 tijdvakken.

Thema's en routekeuze argus clou.

Elk schooljaar bestaat uit 5 thema's met 2 tijdvakken. Op de tijdbalk staan de tijdvakken en jaartallen, met nadruk op het tijdvak waar het lesonderwerp over gaat. Zo krijgen de kinderen grip op de tijd en zien ze de historische samenhang. In de digibordsoftware is deze tijdbalk interactief. Thema's en routekeuze argus clou.

Tijdvakken Geschiedenis Met Jaartallen - Thema: 5 Erfelijkheid en evolutie. In de digibordsoftware is deze tijdbalk interactief. Elk schooljaar bestaat uit 5 thema's met 2 tijdvakken. Op de tijdbalk staan de tijdvakken en jaartallen, met nadruk op het tijdvak waar het lesonderwerp over gaat.

Op de tijdbalk staan de tijdvakken en jaartallen, met nadruk op het tijdvak waar het lesonderwerp over gaat tijdvakken geschiedenis. Op de tijdbalk staan de tijdvakken en jaartallen, met nadruk op het tijdvak waar het lesonderwerp over gaat.